Cicle de Música L’ESCENARI

II Concurs de Música a l’ESCENARI de Palau Altea

L’ESCENARI és un cicle de concerts de pop, indie, rock i electrònica en el qual tant artistes com públic ocupen la caixa escènica de Palau Altea. 

L’Escenari vol ser una oportunitat per a joves artistes i creadors a l'àmbit musical. Han sigut 20 els grups que s’han inscrit al Concurs dels quals un jurat especialitzat ha triat a 4 que competiran pel Premi del Públic (500€) i el Premi del Jurat (700€). Necessitem la teua ajuda per a triar als guanyadors del I Concurs de Música de l’Escenari! Vine, balla, escolta i vota els grups que més t’agraden! 

DIVENDRES 4 DE MAIG  22:30h (8€ amb consumició)


PABLO CASAL GROUP
Pablo Casal Group és un trio instrumental que barreja en les seves composicions el blues, el jazz, melodies rescatades de la música tradicional i atmosferes minimalistes. El seu primer treball discogràfic 'Viatge a Apoapsis' va ser triat com a millor disc de l'any 2016 per les reveste Redacció Atòmica i La Gramola de Keith.
….
Pablo Casal Group es un trío instrumental que mezcla en sus composiciones el blues, el jazz, melodías rescatadas de la música tradicional y atmósferas minimalistas. Su primer trabajo discográfico ‘Viaje a Apoapsis’ fue elegido como mejor disco del año 2016 por las revistas Redacción Atómica y La Gramola de Keith.

TWIST HÉLIX
TWIST HÉLIX naix en Newcastle, es defineix com alt-pop electrònic britànic i està liderat per l'alacantina Bea García Cisneros. Aprofiten la influència del seu entorn i treballen dur per crear un so efervescent i alegre que desprèn energia i caràcter.
….
TWIST HÉLIX nace en Newcastle, se define como alt-pop electrónico británico y está liderado por la alicantina Bea García Cisneros. Aprovechan la influencia de su entorno y trabajan duro para crear un sonido efervescente y alegre que desprende energía y carácter. 


DIVENDRES 18 DE MAIG  22:30h (8€ amb consumició)
http://www.palaudealtea.com/2018/04/modulo-aguila-pulse.html

MÓDULO ÁGUILA
Módulo Águila és una banda de rock que naix en l'estiu de 2010. Els seus membres procedeixen d'altres formacions com Rhodius, Voodoo Childo Miranda Warning. Els temes són composts, arreglats, gravats i produïts per ells mateixos. Módulo Águila ho formen: Jorge Sánchez (guitarres i veu), Roberto Rober (bateria i programacions), Alberto Martínez (guitarres i cors), Jesús Piñol (baix) i Javier Rodríguez (guitarres)
……
Módulo Águila es una banda de rock que nace en el verano de 2010. Sus miembros proceden de otras formaciones como Rhodius, Voodoo Child o Miranda Warning. Los temas son compuestos, arreglados, grabados y producidos por ellos mismos. Módulo Águila lo forman: Jorge Sánchez (guitarras y voz), Roberto Ropero (batería y programaciones), Alberto Martínez (guitarras y coros), Jesús Piñol (bajo) y Javier Rodríguez (guitarras)

PÜLSE
Grup de Indie/Alternatiu/Psicodèlic.
Format a València en el 2013 per Art Fenollar (Vocalista). En 2016 llancen el seu primer EP "Señales de una radio sideral emitiendo vida". La base del so de Pülse és el indie rock anglès, barrejat amb la psicodelia i electrònica de la Generació X. 
El seu so és actual, però alhora té reminiscències del rock més alternatiu dels 90's.
….
Grupo de Indie/Alternativo/Psicodélico.
Formado en Valencia en el 2013 por Arte Fenollar (Vocalista). En 2016 lanzan su primer E.P "Señales de una radio sideral emitiendo vida". La base del sonido de Pülse es el indie rock inglés, mezclado con la psicodelia y electrónica de la Generación X. 
Su sonido es actual, pero a la vez tiene reminiscencias del rock más alternativo de los 90's.


http://www.palaudealtea.com/2018/04/las-odio.html

LAS ODIO (fora de concurs)
Las Odio són un grup de riotgrrrls amb fosques i perilloses intencions. El formen Paula i Ali (ExDuo Divergent, Matar-se en la Castellana), Sonsoles (ex Les Creus) i Àgata (Agnes). Partint de postures i influències molt variades, el resultat és sorprenentment simple i contundent: un cop de puny en la cara, postpunk, pop, 60's, 90's i lletres que mosseguen.

Lliurament de premis. 
….
Las Odio son un grupo de riotgrrrls con oscuras y peligrosas intenciones. Lo forman Paula y Ali (ex Dúo Divergente, Matarse en la Castellana), Sonsoles (ex Las Cruces) y Ágata (Agnes). Partiendo de posturas e influencias muy variadas, el resultado es sorprendentemente simple y contundente: un puñetazo en la cara, postpunk, pop, 60’s, 90’s y letras que muerden.

Entrega de premios.