LUAR NA LUBRE

RIBEIRA SACRA

17/11/2018 dissabte / sábado 20:00h

PREU / PRECIO: 18€

CONCERT PRESENTACIÓ DEL NOU DISC DE LUAR NA LUBRE
Luar Na Lubre, una de les bandes de referència de música folk acaba de publicar nou disc, dedicat a la RIBEIRA SACRA. La banda liderada per Bieito Romero va gravar a l'octubre de 2017 aquest nou treball discogràfic en el Monestir de Sant Pere de Roques (Esgos, Orense) i té com a objectiu posar en valor a través de la música la riquesa històrica, etnogràfica, natural i monumental d'aquest territori.
Aquest nou treball inclou 26 temes que provenen de composicions pròpies, música tradicional i melodies que van a remarcar el patrimoni de la Ribeira Sacra. En paraules de Bieito Romero, “aquesta és la primera vegada que es fa un disc d'aquestes característiques per a potenciar i difondre la Ribeira Sacra a través de la música, un territori que és des de sempre Patrimoni de la Humanitat, encara que oficialment encara no ho siga, i la nostra idea és poder parlar de la grandesa de la Ribeira Sacra, potenciant-la a través de la música”.

CONCIERTO PRESENTACIÓN DEL NUEVO DISCO DE LUAR NA LUBRE
Luar Na Lubre, una de las bandas de referencia de música folk acaba de publicar nuevo disco, dedicado a la RIBEIRA SACRA. La banda liderada por Bieito Romero grabó en octubre de 2017 este nuevo trabajo discográfico en el Monasterio de San Pedro de Rocas (Esgos, Ourense) y tiene como objetivo poner en valor a través de la música la riqueza histórica, etnográfica, natural y monumental de este territorio.
Este nuevo trabajo incluye 26 temas que provienen de composiciones propias, música tradicional y melodías que van a remarcar el patrimonio de la Ribeira Sacra. En palabras de Bieito Romero, “esta es la primera vez que se hace un disco de estas características para potenciar y difundir la Ribeira Sacra a través de la música, un territorio que es desde siempre Patrimonio de la Humanidad, aunque oficialmente aún no lo sea, y nuestra idea es poder hablar de la grandeza de la Ribeira Sacra, potenciándola a través de la música”.