45 CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDAS VILA D’ALTEA

 Societat Filharmònica Alteanense

01/12/2018 16:30h. dissabte / sábado 

PREU / PRECIO: 10€

UNA DONA DEL POBLE
La Societat Filharmònica Alteanense organitza este certamen amb tres bandes simfòniques que concursaran en una única secció amb un màxim de 135 músics. Aquest any el lema és "UNA DONA DEL POBLE", amb el que la SFA ambiciona promoure la igualtat de génere, a més de posar en valor la figura de Carmelina Sánchez Cutillas com un model de llluita per la igualtat d’oportunitats entre dones i homens.
Les bandes a concurs d’enguany són l’Associãção Banda dos Bombeiros Voluntários de Esposende (S. Paio de Antas, Portugal), la Banda Sinfónica Municipal de Sibaté (Colombia) i La Artística de Buñol (Valencia) i hauran d’interpretar com l’obra obligada en aquesta edició “Remembrance”, la primera simfonia per a banda simfònica de Carlos Pellicer. 

UNA MUJER DEL PUEBLO
La Sociedad Filarmónica Alteanense organiza este certamen con tres bandas sinfónicas que concursarán en una única sección con un máximo de 135 músicos. Este año el lema es "UNA DONA DEL POBLE", con el que la SFA ambiciona promover la igualdad de género, además de poner en valor la figura de Carmelina Sánchez Cutillas como un modelo de llluita por la igualdad de oportunidades entre mujeres y hombres.
Las bandas a concurso de este año son la Associãção Banda dos Bombeiros Voluntários de Esposende (S. Paio de Antas, Portugal), la Banda Sinfónica Municipal de Sibaté (Colombia) y La Artística de Buñol (Valencia) y tendrán que interpretar como la obra obligada en esta edición “Remembrance”, la primera sinfonía para banda sinfónica de Carlos Pellicer.