PABLO CASAL GROUP / TWIST HÉLIX

cicle L'ESCENARI

04/05/2018 divendres / viernes 22:30h


PREU / PRECIO: taquilla 8€ - online 9€
( amb consumició / con consumición )

PABLO CASAL GROUP
Pablo Casal Group és un trio instrumental que barreja en les seves composicions el blues, el jazz, melodies rescatades de la música tradicional i atmosferes minimalistes. El seu primer treball discogràfic 'Viatge a Apoapsis' va ser triat com a millor disc de l'any 2016 per les reveste Redacció Atòmica i La Gramola de Keith.
….
Pablo Casal Group es un trío instrumental que mezcla en sus composiciones el blues, el jazz, melodías rescatadas de la música tradicional y atmósferas minimalistas. Su primer trabajo discográfico ‘Viaje a Apoapsis’ fue elegido como mejor disco del año 2016 por las revistas Redacción Atómica y La Gramola de Keith.

TWIST HÉLIX
TWIST HÉLIX naix en Newcastle, es defineix com alt-pop electrònic britànic i està liderat per l'alacantina Bea García Cisneros. Aprofiten la influència del seu entorn i treballen dur per crear un so efervescent i alegre que desprèn energia i caràcter.
….
TWIST HÉLIX nace en Newcastle, se define como alt-pop electrónico británico y está liderado por la alicantina Bea García Cisneros. Aprovechan la influencia de su entorno y trabajan duro para crear un sonido efervescente y alegre que desprende energía y carácter.