LA PASSIÓ D'ALTEA

Grup de Teatre Pla i Revés

17/03/2018 20:00h 18/03/2018 20:00h

Entrada: 6 € Venda d'entrades a càrrec del Grup de Teatre Pla i Revés / Venta de entradas a cargo del Grupo de Teatro Pla i Revés

La Passió d'Altea, a punt de complir 40 anys, és l'acte que enceta la Setmana Santa alteana. Un elenc totalment amateur, d'alteans i alteanes, que any rere any, posen tota la seua voluntat perquè aquesta tradició perdure amb el temps. La Passió aglutina un ventall d'edats a escena, des de nadons fins a més de 80; a més de ser un ampli nucli socialitzador, evangelitzador i catequètic, sense deixar de costat la posada en escena i el seu important muntatge de llums i projeccions. La Passió d'Altea, al cap i a la fi, és Altea.

La Passió d'Altea, a punto de cumplir 40 años, es el acto que abre la Semana Santa alteana. Un elenco totalmente amateur de alteanos y alteanas, que año tras año, ponen toda su voluntat para que esta tradición perdure en el tiempo. La Passió aglutina un amplio abanico de edades a escena, desde recién nacidos a gente de más de 80 años; además de ser un núcleo importante que comporta socialización, evangelización y catequesis; sin dejar de lado la teatralización y su montaje de luz y proyección. La Passió d´Altea, al fin y al cabo, es Altea.