CYRANO DE BERGERAC

José Luis Gil, Ana Ruiz, Álex Gadea, Nacho Rubio, Joaquín Murillo, Rocío Calvo, Ricardo Joven

03/12/2017 diumenge / domingo 19:00h

PREU / PRECIO: 18€AVENTURA, PASSIÓ, TENSIÓ, HUMOR, BELLESA, AMOR I DESAMOR
Una història tan divertida com a romàntica, imperible, plena de moments sublims, diàlegs elèctrics i personatges amb un rerefons humà de permanent actualitat.
En aquesta ocasió l'actor José Luis Gil es posa en la pell d'un Cyrano de Bergerac clàssic entre els clàssics i modern entre els moderns. Cyrano és molt més que una obra o un personatge, és el símbol del teatre francés i universal, un nou Quixot dramatúrgic representat pel món sencer, una mostra del poder de la paraula tant en la vida com en l'escena.

AVENTURA, PASIÓN, TENSIÓN, HUMOR, BELLEZA, AMOR Y DESAMOR
Una historia tan divertida como romántica, imperecedera, llena de momentos sublimes, diálogos chispeantes y personajes con un trasfondo humano de permanente actualidad.
En esta ocasión el actor José Luis Gil se pone en la piel de un Cyrano de Bergerac clásico entre los clásicos y moderno entre los modernos. Cyrano es mucho más que una obra o un personaje, es el símbolo del teatro francés y universal, un nuevo Quijote dramatúrgico representado por el mundo entero, una muestra del poder de la palabra tanto en la vida como en la escena.