CARMEN

COMPAÑÍA ANTONIO GADES

09/12/2017 dissabte / sábado 20:00h

PREU / PRECIO: 20€

ANTONIO GADES I CARLOS SAURA ENS OFEREIXEN LA VERSIÓ MÉS SINCERA I APASSIONANT DE CARMEN
Aquesta revisió teatral i coreogràfica del mite i la tragèdia de Carmen va situar a Antonio Gades en l'esfera dels més importants ballarins i coreògrafs del món i segueix rebent, des de la seua estrena en 1984, el beneplàcit absolut de crítica i públic.
La Carmen de Gades i Carlos Saura va unir, per primera vegada en escena i en directe, l'extraordinària música de Bizet amb la força de la música del poble: el flamenc. Carmen reflecteix a la perfecció dues de les actituds vitals més característiques del propi Gades: la seua consciència de classe i el seu amor a la llibertat.


ANTONIO GADES Y CARLOS SAURA NOS OFRECEN LA VERSIÓN MÁS SINCERA Y APASIONANTE DE CARMEN
Esta revisión teatral y coreográfica del mito y la tragedia de Carmen situó a Antonio Gades en la esfera de los más importantes bailarines y coreógrafos del mundo y sigue recibiendo, desde su estreno en 1984, el beneplácito absoluto de crítica y público. 
La Carmen de Gades y Carlos Saura unió, por primera vez en escena y en directo, la extraordinaria música de Bizet con la fuerza de la música del pueblo: el flamenco. Carmen refleja a la perfección dos de las actitudes vitales más características del propio Gades: su conciencia de clase y su amor a la libertad.