PINOXXIO

Ananda Dansa

25/06/2017 diumenge / domingo 18:00h

PREU / PRECIO: taquilla 12€ - online 13€

VERSIÓ CONTEMPORÀNIA DE DANSA-TEATRE GUANYADORA DE 7 PREMIS MAX
La companyia Ananda Dansa, Premi Nacional de Dansa 2006, ens porta una proposta contemporània i personal inspirada en l'immortal conte de Collodi.
Un espectacle per a tots els públics que no abandona el to poètic i divertit i que tracta de la complexa relació entre pares i fills, de com les ànsies de Gepetto per educar al seu fill són inversament proporcionals a les ganes de Pinoxxio per seguir els seus impulsos, o de com la vida que tot jove cerca és la que guanya amb les seues pròpies batalles.

VERSIÓN CONTEMPORÁNEA DE DANZA-TEATRO GANADORA DE 7 PREMIOS MAX


La compañía Ananda Dansa, Premio Nacional de Danza 2006, nos trae una propuesta contemporánea y personal inspirada en el inmortal cuento de Collodi. 
Un espectáculo para todos los públicos que no abandona el tono poético y divertido y que trata de la compleja relación entre padres e hijos, de cómo las ansias de Gepetto por educar a su hijo son inversamente proporcionales a las ganas de Pinoxxio por seguir sus impulsos, o de cómo la vida que todo joven busca es la que gana con sus propias batallas.